Kavşaklar pazartesi trafiğe açılacak

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Diyarbakır yolu istikametinde yapımı süren Necip Fazıl Kısakürek ve Emniyet Caddesindeki köprülü kavşaklarda pazar günü kısmen bitecek çalışmaların ardından güzergahın Pazartesi günü trafiğe açılacağını söyledi.

Kavşaklar pazartesi trafiğe açılacak
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa'da şehir içi ulaşım sorunlarını en asgari düzeye indirgeyebilmek için planlamalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Necip Fazıl Kısakürek ve Emniyet Caddesindeki köprülü kavşaklarda kiriş monte çalışmaları devam ediyor.

Başkan Nihat Çiftçi'nin bizzat takip ettiği çalışmalar 24 saat esası ile sürdürülürken, alanda incelemelerde bulunan Başkan Çiftçi inşaatın fiziki gelişimi ile ilgili bilgiler aldı.

Şanlıurfa trafiğinin büyük bir ölçüde rahatlaması için kavşak uygulamalarının süreceğini belirten Çiftçi, pazar günü kısmen tamamlanacak çalışmaların ardından Diyarbakır yönüne doğru kapalı olan trafik akışının tekrardan sağlanacağını söyledi.

Çiftçi yaptığı değerlendirmesinde, " Yolları kaliteli yapabilmemiz için zamana ve sabra ihtiyacımız var. İki köprülü kavşak bitecek ve ardından Kolsuzoğlu bulvarı dediğimiz şelalenin olduğu yerde çevik kuvvette yeni bir proje başlayacak. Ve yine eski hal kavşağında ve Kuyubaşında benzer çalışma yapılacak. Kavşakları ana yolu yer altına alacağız. Şehrimizin trafik sorununu gerçekten çözmek istiyoruz. Aynı anda birçok yerde çalışma yürütüyoruz. Sadece Şanlıurfa merkezde değil diğer tüm ilçelerde de bu tür çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Başkan Çiftçi ayrıca Necip Fazıl Kısakürek ve Emniyet Caddesindeki köprülü kavşak çalışmalarının 20 gün içerisinde tamamlanacağını da sözlerine ekledi.

07 Eki 2016 - 16:15 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi