Katarlı Bakan: TİGEM'de yatırım yapacağız

Sabah erken saatlerde Şanlıurfa'ya gelen ve buradan Ceylanpınar'a geçen Bakan Fakıbaba ve Katarlı Bakan Mohammed Bin Abdullah Al Ruhaihi yarım saat TİGEM arazilerinin üzerinde uçarak incelemelerde bulundu. Katarlı Bakan, buradaki tarım arazilerinin potansiyelini bildiklerini ve yatırım yapmayı planladıklarını ifade etti.

Katarlı Bakan: TİGEM'de yatırım yapacağız
Haber albümü için resme tıklayın

Sabah saat 09.00'da Şanlurfa'ya gelen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, beraberindeki Katar Belediye ve Çevre Bakanı Mohammed Bin Abdullah Al Ruhaihi ile beraber TİGEM'de incelemelerde bulundu. Şanlıurfa'dan Ceylanpınar'a helikopterle geçen iki bakana AK Parti Şanlurfa Mİlletvekili Kasım Gülpınar ve Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin de eşlik etti.

Yaklaşık yarım saat TİGEM arazilerinin üzerinde dolaşan ve incelemelerde bulunan heyeti, Ceylanpınar Kaymakamı Ahmet Karatepe ve Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla karşıladı. Burada konuşan Bakan Fakıbaba Şanlıurfa'ya hizmet için var olduklarını ifade ederken, Katarlı Belediye ve Çevre Bakanı Mohammed Bin Abdullah Al Ruhaihi Ceylanpınar'da yatırım yapmayı düşündüklerini kaydetti. Bakan Al Ruhaihi, "Buradaki tarım potansiyelinin farkındayım, toprakların çok verimli olduğunu biliyorum. Bakanımız bizi gezdirdi. Burada hayvancılık ve tarım konusunda yatırım yapmayı planlıyoruz" sözlerine yer verdi.

TİGEM Genel Müdürü Mehmet Taşan da incelemelerde bulunan heyete brifing verirken, heyetin TİGEM'deki temasları devam ediyor.

AJANS URFA

22 Eyl 2017 - 08:05 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi