Katar uçağındaki yolcu ile ilgili son bilgi!

Londra'dan Katar'a giden yolcu uçağı bir yolcunun rahatsızlanması sonucu Şanlıurfa'ya iniş yapmış ve yolcunun koronavirüslü olduğu iddia edilmişti. Edinilen son bilgiye göre hastada salgına dair herhangi bir belirtiye rastlanmadı.

Şanlıurfa GAP Havalimanı'na acil iniş yapan Katar Hava Yollarına ait Boeing-787 yolcu uçağındaki hasta yolcu ile ilgili yeni bilgilere ulaşıldı.

Yolcunun aniden rahatsızlanması sonucu uçak bugün saat 15:35 sıralarında Şanlıurfa'ya acil iniş yaptı. Gümrük ve pasaport işlemleri yapılan yolcu ambulans ile Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Yolcunun koronavirüs salgınına yakalandığı ve bu nedenle rahatsızlandığı iddiası gündeme geldi. Edinilen son bilgilere göre ise hasta göğüs ağrısı şikayeti ile hastaneye getirildi. Hastanın uçağa binmeden önce yapılan koronavirüs testinin negatif çıktığı ve şuana kadar hastada virüse dair bir belirtiye rastlanmadığı öğrenildi.

Şanlıurfa'da da yapılan testin negatif çıkması halinde yolcunun tedavisinin tamamlanıp yolculuğa devam etmesi için gerekli işlemlerin yapılacağı belirtildi.

BİHA

15 Oca 2021 - 22:48 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi