Karayılan öldü mü?

İki gündür sosyal medyada PKK lider kadrosundan Murat Karayılan'ın öldüğü konuşuluyor

Murat Karayılan öldü haberi sosyal medya konuşuluyor.

İddiaya göre, TSK'nın Kandil operasyonunda bordo berelilerin baskınında Murat Karayılan öldürüldü. Ancak Murat Karayılan'ın öldürüldüğüne ilişkin iddialara ilişkin TSK'dan henüz bir açıklama gelmedi.

KARAYILAN DA HEDEFTEYDİ

Diğer bir iddiaya göre ise TSK'nın yaptığı hava saldırılarında PKK’nın Kandil’deki yöneticilerinden Murat Karayılan’ın ana karargâhının da vurulan yerler arasında olduğu, ancak Karayılan’ın operasyon sırasında karargâhta bulunmadığı belirtildi. İlk operasyonda jetler; Zap, Gare, Metina, Haftanin, Avaşin, Kandil ve çevresindeki hedefleri vurdu. Sonraki operasyonda sınır içindeki Cudi ve Gabar Dağı’ndaki hedefler vuruldu. Bu operasyonlar, Hakkâri ve Şırnak kırsalında yoğunlaştı.

26 May 2016 - 09:24 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi