İmparatorun ismi Urfa’da yaşatılacak

Haliliye Belediye Meclis Toplantısında, Şanlıurfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in isminin ilçedeki bir kültür merkezine verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

HALİLİYE - Haliliye Belediyesi 2022 Yılı Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısının ikinci birleşimi gerçekleşti.

Toplantı, Başkan Vekili Cengiz İzgördü ve meclis üyelerinin katılımıyla Eyyüp Cenap Gülpınar Devteşti Spor ve Yaşam Merkezi’ndeki belediyenin toplantı salonunda yapıldı.

Toplantıda, açılış ve yoklamanın ardından önerge ile oluşan gündem maddeleri okundu.

Mecliste, ilçeye bağlı Karşıyaka Mahallesinde yapılmakta olan, içinde konservatuvar birimi, meslek edindirme atölyeleri, gastronomi merkezi, kütüphane, kitap ve kafe hizmetlerini bulunduran kültür merkezine Şanlıurfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in adının verilme hususu görüşüldü.

Karar, üyelerin oy birliğiyle meclisten geçti.

BİHA

04 Oca 2022 - 12:19 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

04

Bozan - Haliliye belediyesi başkanı Mehmet canpolat, şov yapmaya,türübünlere oynamaya gerek yok!İmparator Tatlısesin de böyle basit şeylere ihtiyacı yok!zaten kentte karaköprüde bir parka ismi verilmiş...harran kapıda müze kurulmuş...kendi yaptırdığı okul mevcut sizin imparator için yapacağınız tek birşey kaldı zavallı adamı kandırıp dağ eteğinde iki parsel yer sattılar.Uydu kentler kuracağız diye...fiyasko çıktı.her yıl imparator dan emlak vergisi alıyorsunuz karşılığında da ne hizmet var,ne alt yapı, ne yol var.Siz önce gidin sorumluluk sahanız olan dağ eteğinin bu tür işlerini hal edin.ondan sonra kültür etkinliğinize bakın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Ocak 12:19
03

KAŞMERLİK ETTİLER YA - Dağ eteğinden kendilerine rant, gelmez ki Mehmeçikte kim fıstık bahçelerini betonlaştırsın. Konuklu da, Sırrın da kim birinci sınıf tarım topraklarını betonlaştırsın.Ah Fakıbaba ah bu hırsızlar senden istiyor senin inadına dağ eteğinin yol, alt yapı vs. işleri tamamlanmıyor.Bu hırsızlara inat Kaşmer Orman Müdürlüğüne tahsis edilip orman fakiri Urfa için ağaçlandırma sahası yapılmalıdır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Ocak 12:19
02

vatandaş - bu adamın urfalılığı sadece lafta. bu memlekete hiçbir yatırımı yada faydası yok. buna ragmen adına hiçbir şey yapılmasını hak etmiyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Ocak 12:19
01

Vatandaş - Urfa'ya ne gibi yatırım yapmış İbrahim Tatlıses bi fabrika açmış 100 kişiye istihdam mı sağlam mış yapsın fabrika versin ismini ...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Ocak 12:19

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi