İHH’dan ‘Mescid-i Aksa’ temalı yardım!

İHH Şanlıurfa Şubesi tarafından kentte maddi durumu iyi olmayan ailelere Mescid-i Aksa temalı iftariyelikler dağıtıldı.

Ramazan ayı boyunca kentte maddi durumu iyi olmayan ailelere yardımlarda bulunan İnsani Yardım Vakfı (İHH), dün de muhacir, fakir ve yetim ailelere 850 adet iftariyelik yemek paketi dağıttı. İHH’den konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Malumunuz dün siyonist İsrail ilk kıblemiz mabedimiz onurumuz olan Mescidi Aksa camiine girerek orada namaz kılan Filistinli kardeşlerimize saldırılarda bulunmuş, 200'ün üzerinde kardeşimiz yaralanmıştı. Bu zulme dikkat çekmek ve Filistin halkının haklı/meşru direnişine destek amacıyla bu akşamki iftariyeliklerimizi, günün anlam ve önemine binaen Kadir gecesi ve Mescid-i Aksa - Kudüs - Filistin temalı yaptık. İftariyelik yemek paketlerimize bu notlardan yapıştırarak dağıttık. Filistin Kudüs ve Mescid-i Aksa bilincini her daim diri tutmalıyız ki günün birinde Mescid-i Aksa’yı, Kudüs’ü ve Filistin’i özgürleştirebilelim. Kudüs onumuzdur, kırmızı çizgimizdir. Kudüs’e Aksa’yı Şerife her şeyimiz feda olsun” ifadelerine yer verildi.

BİHA

09 May 2021 - 13:34 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi