HDP Urfa teşkilatı Kadınlar Günü’nü kutladı!

Şanlıurfa’da HDP Urfa teşkilatı 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla bir etkinlik düzenledi.

Mardin, Urfa, Hatay, Osmaniye, Adıyaman ve Şırnak başta olmaz üzere birçok kente alanlara çıkan kadınlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü eylem, etkinlik ve şölenlerle kutladı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla birçok merkezde alanlara çıkan kadınlar, “Mücadelemiz Rosalar ve Saralarla başladı, bizler bu mücadeleyle özgürlüğü inşa edeceğiz” dedi.

Şanlıurfa’da Haliliye ilçesinde bulunan özel bir düğün salonunda düzenlenen şölene Şanlıurfa HDP milletvekili Ayşe Sürücü, Barış Anneleri ve kentte bulunan kadın kurumlarının temsilcileri katıldı. Salona, "Onurlu bir barış için sende ayağa kalk", "Gülistan doku nerede", "Kadın özgür yaşamın teminatıdır" ve "Kadın cinayetleri politiktir" pankartları asıldı. Kadınlar, gününü yöresel elbiseleriyle halay çekerek kutladı. Etkinlikte kadın tutukluların gönderdiği mesajlar okundu.

BİHA

08 Mar 2021 - 18:06 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi