Hasret Tutal olayında yeni gelişme!

Şanlıurfa’daki Hasret Tutal cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Bugüne kadar “arabada öldü” denilen ancak evde öldüğü anlatılan Hasret Tutal ölümünün tüm detayları ortaya çıktı. Hasret Tutal’ın cesedinin, cinayet şüphelisinin evinden çıkarılırken kaydedilen güvenlik kamera görüntüleri FOX TV’de yayınlandı.

Hasret Tutal olayında yeni gelişme!
Hasret Tutal olayında yeni gelişme!
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa'da sevgilisi Bekir Şervan Gülel tarafından öldürüldüğü öne sürülen Hasret Tutal cinayetinde detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı. Olayın görgü tanıklarının anlattıklarının yanı sıra Hasret Tutal'ın arabada değil evde öldürüldüğü kamera kayıtları da yayınlandı.

6 Ekim’de sevgilisi Bekir Şervan Tutal tarafından öldürüldüğü öne sürülen Hasret Tutal’la ilgili şok iddialar gündeme gelmeye devam ediyor. Tutal’ın şüpheli ölümünün aydınlatılması için FOX TV’de “Fulya ile Umudun Olsun” programına katılan ailesi, Hasret Tutal cinayetiyle ilgili birçok detayın da ortaya çıkmasına neden oldu.

Olayın görgü tanıklarının iddiasına göre, Hasret Tutal’ı tabancayla vurarak ölümüne neden olan Bekir Şervan Gülel, Hasret Tutal’ı kendi beyan ettiği gibi arabada değil kendi evinde öldürdü. FOX TV’de yayımlanan binanın güvenlik kamera görüntülerinde, 6 Ekim saat 02:33 sularında Bekir Şervan Gülel’in Hasret Tutal ile birlikte eve girdiği görülüyor. Çıkan görüntüler üzerine ölümün arabada değil Bekir Şervan Gülel’in evinde gerçekleştiği ortaya çıktı.

ŞÜPHELİNİN BABASI CANLI YAYINA KATILDI

Cinayet şüphelisi Bekir Şervan Gülel’in babası Şeyhmus Gülel de telefonla Fulya ile Umudun Olsun programına katıldı. Canlı yayına bağlanan baba, kızım dediği Hasret Tutal ile oğlu Bekir Şervan Gülel hakkında konuştu. Baba Gülel, “Hasret’in benim oğlumla birlikteliğini duydum. Eşini getirir düşüncesiyle, Hasret 7/24 saat benim evimde benim kızımla birlikteydi. Hasret uzak dur oğlandan. Bu adam karısını geri getirecek dedim. Bir zaman sonra oğlum geldi bana dedi ki, ‘Baba senin ne yapmaya çalıştığını biliyorum. Benim kafamı da kırsan eski karımı geri getirmeyeceğim Hasret’le evleneceğim.’ dedi. Yaşını bulmuş bir çocuğa dayatmayla sen şunu yaparsın, bunu yaparsın deme hakkına da saygı duydum. Daha 45 günlük boşanmışsın eski karından biraz zamana yay o zaman dedim. Onların acısı benim acım. Keşke oğlum ölseydi de ablan ölmeseydi.” diyerek durumu anlattı.

Baba Şeyhmus Gülel’in oğlunun verdiği ifadeyi anlattığı programda zaman zaman gergin anlar yaşandı.

BİHA

#

10 Kas 2021 - 19:14 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi