Harran Üniversitesi'nde başhekim devir teslim töreni

Doç.Dr.Emre Erkuş Başhekimliğini Doç.Dr. Mehmet Akif Altay'a gerçekleştirilen törenle devretti.

Harran Üniversitesi'nde başhekim devir teslim töreni
Haber albümü için resme tıklayın

Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Musluhittin Emre Erkuş’un başhekimlikten istifa etmesinin ardından bu göreve yeni atama yapıldı.

Erkuş’tan boşalan başhekimlik görevine Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Mehmet Akif Altay getirildi.

Doç. Dr. Mehmet Akif Altay bugün düzenlenen törenle Doç. Dr. Musluhittin Emre Erkuş'tan görevi devraldı.

Törende konuşan yeni başhekim Doç. Dr. Altay "Emre hocamız çalıştığı süre zarfında görevini de layıkıyla, başarılı bir şekilde yaptı. Kendisiyle birlikte çalıştığım dönemde bizlere çok değerli katkıda bulundu. Bu değerli bilgi ve tecrübe paylaşımları için huzurlarınızda özellikle teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. hastanemiz için çok önemli başarılara imza atıldı. Yeni bir yönetim ve hizmet anlayışıyla birlikte çalışmalarımızı bir adım daha ileriye götürmek için el birliğiyle ekip halinde çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Doç.Dr. Altay hizmetlerinden dolayı Doç.Dr.Erkuş’a plaket takdim etti.

AJANS URFA

14 Haz 2018 - 10:32 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi