Haliliye, öğretmenleri sinemada buluşturdu

Haliliye Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenleri Günü dolayısıyla ilçe genelindeki öğretmelere eşleri ile birlikte katılabileceği sinema etkinliği düzenledi. Etkinliğin başlangıç programına katılan Canpolat, “Sizlerden gayret, özveri bekliyoruz. Bizler de sizlerin yanında, sizlere hizmet etmek üzere emrinizde olacağız” dedi.

Haliliye, öğretmenleri sinemada buluşturdu
Haliliye, öğretmenleri sinemada buluşturdu
Haber albümü için resme tıklayın

Haliliye Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü hafta boyuna yayarak öğretmelerin ve eğitim camiasının yanında olmaya devam ediyor. Bu kapsamda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler doğrultusunda ilçe geneli merkez ve kırsal mahallelerde görev yapan tüm öğretmenler için sinema etkinliği düzenleniyor. Etkinliğin başlangıç programına Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a eşi Fethiye Canpolat, Başkan Yardımcıları, birim amirleri ve çok sayıda öğretmen katıldı.

Program, ünlü sporcu Naim Süleymanoğlu’nun hayatını konu alan ‘Naim’ filiminim izlenmesi ile devam etti. Programda etkinliğe katılan öğretmenlere hitap eden Canpolat, tüm öğretmenleri selamlayarak öğretmenlerin eski ve yeni nesiller üzerinde büyük emekleri olduğunu belirterek şunları kaydetti:

“3000 BİN ÖĞRETMENİMİZ MİSAFİR EDECEĞİZ”

“Öğretmelerimize, hocalarımıza üzerimizde emekleri olan veya geçmiş nesilleri yetiştirdiği gibi gelecek nesilleri de yetiştirecek olan hocalarımıza nedenli katkı sunabiliriz, nasıl motive edebiliriz diye düşündük onlara bir kısa mola vermek istedik. En azından bir akşam seansında kendileri ile birlikte ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüzle yaptığımız görüşme çerçevesinde dileyen ailesi ile birlikte katılması yönünde bir planlama yaptık. Bu doğrultuda değerli hocalarımızı inşallah burada salonlarımızda yaklaşık bin 600 öğretmenimiz aileleri ile birlikte gelecek olurlarsa 3 binin üzerinde öğretmenimizi burada misafir edeceğiz.”

“SİZLERİN YANINDA OLACAĞIZ”

Konuşmasının devamında öğretmenlerin yanında olduklarını vurgulan Canpolat, “Değerli hocalarımıza eğitime göstermiş oldukları katkı ve desteklerinden ve aynı zamanda öğretmenlik bir özveri mesleğidir. Bu konuda biz öğretmenlerimize inanıyor ve güveniyoruz. 19,4 genç nüfus ortalamasıyla Şanlıurfa ilimiz gelecekte Türkiye çapında en popüler, en dinamik ve en üretken bir olacağı kanaatindeyim. Bu da inşallah bizlerin olduğu kadar siz değerli öğretmenlerimizin ellerinde. Sizlerden gayret, özveri bekliyoruz. Bizlerde sizlerin yanında, sizlere hizmet etmek üzere emrinizde olacağımı ifade etmek istiyorum. Katılımlarınızdan dolayı da hepinize çok çok teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Canpolat, filim etikliğinin ardından öğretmelere veda ederek buradan ayrıldı.

BİHA

28 Kas 2019 - 13:31 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

01

vatandaş - yaw ALLAH tan korkun bu hizmetmidir öğretmenleri sinemaya götürmek,kimin parası ile götürüyorsunuz.sinema hangi akp li yöneticiye ait acaba,işinize gücünüze bakın hizmet yapın hizmet.devletin parasını israf etmeyin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Kasım 13:31

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi