FETÖ okulunun adı yerinden söküldü

Şanlıurfa'da PDY soruşturması kapsamında kapatılan Özel Çağlayan İlköğretim okulunun adı itfaiye ekipleri tarafından bulunduğu yerden söküldü. Bina ve yer daha önce devlete kiralanmıştı.

FETÖ okulunun adı yerinden söküldü
FETÖ okulunun adı yerinden söküldü
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa'da 1991 yılında eğitim faaliyetlerine başlayan Özel Çağlayan İlköğretim Okulu'nun adı artık anılmayacak.

Bugün Şanlıurfa İtfaiye ekipleri 17-25 Aralık süreci sonrası başlatılan Paralel Devle Yapılanması (PDY) soruşturmasında kapatılan okula gitti.

Ekipler merdiven aracılığı ile okulun giriş kapısının üzerinde yer alan Özel Çağlayan İlköğretim Okulu ismini yerinden söktü. Mevcut yer ve bina daha önce devletten 49 yıllığına kiralandığı için kullanım hakkı Büyükşehir Belediyesi'ne geçti. Okul, 15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Okulu olarak faaliyet gösterecek.

25 Ağu 2016 - 13:52 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi