FETÖ, itirafçıları kâfir ilan etti!

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, son dönemde bazı polis ve askerlerin itirafçı olmasının ardından, örgüt üyelerini deşifre eden ve itirafçı olan kişileri kafirlikle suçladı.

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen, örgüte yakın sosyal medya hesaplarından yayınlanan videoda örgüt üyelerini deşifre eden, itirafçı olan kişileri kafirlikle suçladı. İtirafçı olmak yerine şiddete maruz kalınmasının tercih edilmesinin “sevap” kazandıracağını öne süren Gülen, örgüt üyelerini deşifre eden, yaptıklarını itiraf eden kişilerin günde “10 vakit” namaz kılsa da “İslam yolunda kafir” olacağını ileri sürdü. Videonun, son günlerde bazı rütbeli asker ve polislerin örgüt üyesi olduklarını itiraf etmeleri ve örgütteki bazı önemli isimleri deşifre etmesinin ardından yayınlanması dikkati çekti.

20 Oca 2018 - 07:06 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi