Eyyübiye'den yardım! Aileler belirlendi

Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, merkez ve kırsal mahallelerde tek tek yapılan ev ziyaretleriyle belirlenen ailelere, çeşitli yardımlar yapıyor.

Eyyübiye'den yardım! Aileler belirlendi
Haber albümü için resme tıklayın

Eyyübiye Belediyesi Basın Bürosundan gelen açıklamaya göre; Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, yardıma muhtaç vatandaşların yardımına koşuyor.

Sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında çalışan Eyyübiye Belediyesi, durumu iyi olmayan ailelere çeşitli yardımlarda bulunuyor. Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ve oluşturulan komisyon tarafından tespit edilen fakir ailelere, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatlarıyla yardım elini uzatan belediye, vatandaşların yüzünü güldürüyor.

Merkez ve kırsal mahallelerde vatandaşların sorunlarıyla bir bir ilgilenen Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların eksikliklerini tespit ederek gidermeye çalışıyor. Rutin belediyecilik çalışmalarının yanı sıra sosyal belediyecilik faaliyetleriyle de vatandaşa dokunan Eyyübiye Belediyesi, merkez ve kırsalda yaşayan maddi durumu iyi olmayan ailelere çeşitli yardımlarda bulunuyor.

Ev ziyaretleri ve saha çalışmalarıyla eksiklikleri belirlenen ailelere, imkanlar dahilinde yardımda bulunan Eyyübiye Belediyesi, gönül belediyeciliğinin de tesisini yapıyor. Çoğu zaman gecenin bir vakti yapılan yardımlardan dolayı, Mahalle Muhtarları ve mahalle sakinleri Kuş’a teşekkür etti.

AJANS URFA

21 Haz 2019 - 10:23 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi