Eski Milletvekilinin imdadına Urfalı emekçiler yetişti

Amcasının taziyesini gittiği esnada otoyolda otomobilinin lastiği patlayan Eski Batman ve Mardin Milletvekili Mehmet Ali Aslan’ın yardımına Urfalı mevsimlik tarım işçileri yetişti.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) eski Mardin ve Batman Milletvekili Mehmet Ali Aslan’ın sosyal medya paylaşımı yürekleri ısıttı. Adana’da vefat eden amcasının taziyesine gitmek için ailesiyle birlikte yola çıkan Aslan’ın otomobilinin lastiği patladı. Otoyolda seyir esnasında patlayan lastikten dolayı büyük bir kaza atlayan Aslan’ın imdadına Urfalı mevsimlik tarım işçileri yetişti. Seyahatlerine ara vererek Aslan’ın yardımına koşan Urfalı emekçiler, Aslan’ın aracının patlayan lastiğini değiştirdi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Urfalı emekçilere teşekkür eden Aslan, paylaşımında “Amcamın taziyesi için Adanadan Mardine giderken otobanda arabamızın lastiği patladı. Allahın yardımı ve sizin hayır dualarınızla, büyük bir tehlike atlattık Yardımımıza koşan Hüseyin Aydemir ve Urfalı emekçilere şükranlarımı sunuyorum” dedi.

BİHA

02 Eki 2021 - 13:02 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

02

Bu da mi gol değil - Eski vekilin bindigi arac 93-97 kasa corolla degeri en fazla 70 bin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 02 Ekim 13:02

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi