Erdoğan'dan aşı açıklaması: Böyle bir adımı atmamız gerekiyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, “Şahsen benim de aşı olma konusunda herhangi bir sıkıntım söz konusu değil, Hele hele kovid noktasında ülkede tüm vatandaşlarımıza örnek olma noktasından bir defa böyle bir adımı atmamız gerekiyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazının ardından gazetecilerin sorularını cevapladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya’da Türk çiftin geliştirdiği aşının İngiltere’de onaylandığının anımsatılarak, Türkiye’nin bu aşıyı tercih edip etmeyeceğinin sorulması üzerine de aşı tercihinde çeşitlilik olduğunu söyledi. Almanya’da aşıyı geliştiren Türk Doktor Uğur Şahin ile bizzat görüştüğünü, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın da görüşme gerçekleştirdiğini kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çin ve Rusya ile de aşı görüşmelerinin yapıldığını aktardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şahsen benim de aşı olma konusunda herhangi bir sıkıntım söz konusu değil, çünkü burada sağlık söz konusudur, sağlığın söz konusu olduğu yerde tabi ki bizler de sağlığımızı korumak için ne gerekiyorsa bunu yapmak durumundayız. Hele hele kovid noktasında ülkede tüm vatandaşlarımıza örnek olma noktasından bir defa böyle bir adımı atmamız gerekiyor. Temennimiz, bir an önce bu tedavi yollarıyla vatandaşlarımızı bu beladan kurtarmaktır” açıklamasında bulundu.

BİHA

04 Ara 2020 - 18:38 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi