Ekinci: Türk milleti ödün vermez

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 30 Ağustos Zafer Bayramının 97.yılı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Ekinci, yayımladığı mesajında, "Türk tarihine altın harflerle yazılan 30 Ağustos Zaferi, bundan 97 yıl önce Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının büyük imkânsızlıklar içerisinde, üstün savaş yetenekleriyle tarihin yeniden yazıldığı, bağımsızlığımız ve milli hâkimiyetimizin milletimize müjdelendiği gündür.

Milletimizin kazanmış olduğu bu önemli zafer ile Türk milleti hiçbir şekilde vatanın bölünmez bütünlüğünden ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, millî birlik ve beraberlik içinde sonsuza kadar bağımsız ve onurlu bir şekilde yaşayacağını bütün dünyaya ispat etmiştir.

Ulusumuz, Atatürk’ün pek çok kez dile getirdiği gibi; 'Bu millet bağımsızlıktan yoksun yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır' sözlerinin ne kadar haklı olduğunu, kahramanlıkları ile tüm dünyaya göstermiştir. Tarih boyunca, hiçbir güce boyun eğmemiş bir millet olarak, aynı cesareti ve kararlılığı sürdüreceğimize inancım tamdır" ifadelerine yer verdi.

AJANS URFA

29 Ağu 2019 - 18:04 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi