Drej Ali, canlı yayında mesaj attı!

Şanlıurfalı “Drej Ali” lakaplı Ali Yasak, canlı yayın esnasında Gazeteci Ayşenur Arslan’a mesaj göndererek, kendisine mafya denmesinden rahatsız olduğunu ifade etti.

Bir dönem yer altı dünyasının ünlü isimleri arasında adı geçen Şanlıurfalı Ali Yasak, Halk Tv ekranlarında program yapan Ayşenur Arslan'a dünkü yayın esnasında mesaj gönderdi. Yasak, mesajında “Ayşenur hanım ben Ali Yasak, insanları mafya diye suçlamanız çok çok ayıp. Neye dayanarak mafya diyorsunuz? Yanınızdaki hukukçu mafyayı bir tarif etsin” diye yazdı.

ARSLAN: “BANA ATMAYIN BU MESAJLARI”

Canlı yayın esnasında mesajı okuduktan sonra Gazeteci Arslan, Ali Yasak'a cevap vererek, şu ifadelere yer verdi:

“Az önce yayında verdiğimiz liste Nedim Şener'in Hürriyet gazetesinde yazdığı köşesinde verdiği liste. O liste Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yani İçişleri Bakanlığı'ndan alınma. Sizin dışınızda başka bir Ali Yasak yoksa, Emniyet sizin 20 kişiniz olduğunu söylüyor. Ben Emniyet'in ve bu listeyi yayımlayan Nedim Şener'in yalancısıyım bana atmayın bu mesajları.”

YASAK: “BENİM SABIKAM YOK”

Arslan daha sonra Yasak'tan gelen ikinci mesajı da okudu. Yasak'ın bu kez mesajında, “Ben o tariflerin hangisine uyuyorum? Benim sabıkam da yok. Ben mafya da değilim. Sedat Peker'i hayatımda bir kere gördüm o da cenazede karşılaştık. O uydurma bir liste” ifadelerine yer verdiği görüldü.

BİHA

15 Haz 2021 - 11:37 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi