Don güneş enerjilerini vurdu! Urfa’da yaşayanlara uyarı

ŞUSKİ Şanlıurfa’da yaşanan don olayına karşı güneş enerjilerinde arızalar yaşandığını belirterek vatandaşların gerekli tedbirleri almaları ve su sayaçlarını soğuktan korumak için uyarıda bulundu.

Don güneş enerjilerini vurdu! Urfa’da yaşayanlara uyarı
Don güneş enerjilerini vurdu! Urfa’da yaşayanlara uyarı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa’da dondurucu soğuklar hayatı olumsuz etkiliyor.

Trafikte buzlanma kazalara davetiye çıkarırken, don olayı Şanlıurfa’da hemen hemen herkes tarafından kullanılan güneş enerjilerine zarar verdi.

Çok sayıda güneş enerjisinde arıza yaşandı. Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ŞUSKİ) uyarı yaptı.

Uyarıda "Yaşanan aşırı soğuklar nedeniyle güneş enerjilerinin su depolarında meydana gelen buzlanma ile don arızası ve buna bağlı gelişen su kaybı tarafımızca tespit edilmiştir. Hemşehrilerimizden gerekli önlem ve tedbirleri almalarını rica ederiz" ifadelerine yer verildi.

SU SAYAÇLARINA DİKKAT!

Ayrıca su sayaçlarının da soğuktan korunması için uyarı yapan ŞUSKİ "Donan sayaçlara ise müdahale etmeden Alo 153'e bildirelim" diyerek vatandaşlara çağrıda bulundu.

AJANS URFA

10 Şub 2020 - 22:43 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi