Dolar düştü esnaf coştu

Şanlıurfa’da esnaf doların düşüşünü davul zurna eşliğinde halay çekerek kutladı.

ŞANLIURFA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kabine Toplantısı sonrası açıklamaları ile döviz kurunun sert düşmesi sonrası Şanlıurfa esnafı davul zurna eşliğinde halay çekerek sevinçlerini gösterdi.

Eyyübiye’de 1226 sokakta bulunan çarşı esnafı öğle saatlerinde davul zurna eşliğinde halay çekti.

Vatandaşlardan biri “Dolar düştüğü için çok mutluyuz” diye bağırdı.

Döviz kurlarında yaşanan sert yükseliş sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün kabine toplantısı sonrası yeni ekonomi modelini açıklaması ile dövizde ciddi düşüşler yaşanmıştı.

BİHA

#

21 Ara 2021 - 12:36 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

06

Komedi 63 - Koskoca adamlar Allah yardımcımız olsun inşAllah

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Aralık 12:36
05

İşte Türkiye - İşte bizim okumayan anlamakta güçlük çeken. Bir banka veya kurumda sırafişi almayı bilmeyen insanımız bunlar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Aralık 12:36
04

vatandaş - Allahını seversen tiplere bak kimse bu yandaş yalaka esnaflardan alış veriş yapmasın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Aralık 12:36
03

Boş işler - Diğer yarısıda ne görse telefona sarılıp çeken diğer antikalar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Aralık 12:36
02

Yazık - Ben artik okudugunu anlayan insan aramiyorum konusulani dahi anlamayan ekonomiden habersiz sosyal hayatin gereksinimlerinin ne oldugunu bilmeyen insanlarla ayni gezegende yaşamak ızdırap veriyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Aralık 12:36
01

Kuş beyinli yandaş - Cehalet merkezi. Daha ne oyunlarin dündüğünü bilmeyen bu cepci yalakaci grup biraz bekleyin. Göz boyamasi. Hani 10 gelişmiş ekonomisi olan ülkeydik. Herkes bizleri kiskaniyordu. Arap krallarin ayağina kim giti. Insan bu kadarda kuş beyinli olunmaz. Yaziklar olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Aralık 12:36

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi