Dikkat! Kavurucu sıcaklar geliyor

Şanlıurfa’da hava sıcaklıklarının cumartesi gününe kadar 5 derece artması bekleniyor.

Yurt genelinde sıcaklıklar mevsim değerlerinin üzerinde seyredecek. Şanlıurfa’da da yaz iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, Şanlıurfa’da hava sıcaklığının bugün 35 derece olması bekleniyor. Çarşamba 33, perşembe 35 ve cuma günü de 38 derece olacağı öngörülüyor. Cumartesi ise hava sıcaklığının 40 derece olacağı tahmin ediliyor.

Aşırı sıcakların yaşanacağı bugünlerde uzmanlar, özellikle yaşlılar ve kronik hastaların öğlen saatlerinde dışarı çıkmamaları yönünde uyarıda bulundu. Uzmanlar, sıcak havalarda günlük 2 ile 3 litre su tüketmesi gerektiğini de belirtti.

BİHA

15 Haz 2021 - 12:17 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi