DEDAŞ İl Müdürü: Gerekeni yapacağız

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve muhtarlarla kentte yaşanan elektrik sıkıntılarını konuşan Dicle Elektrik Dağıtım Şanlıurfa İl Müdürü Osman Hondu, ‘Sorunların giderilmesi noktasında gerekeni yapmak için zaman kaybetmeden harekete geçeceğiz’ dedi.

Şanlıurfa’da son günlerde yaşanan elektrik kesintileri vatandaşları adeta canından bezdirirken, kentte hemen herkes bu sorunların giderilmesi için çalışmalar yapıyor. Elektrik kesintilerinin ardından her gün kentin ileri gelenlerinin ziyaret edip, sorunları aktardığı DEDAŞ’ın İl Müdürü Osman Hondu konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Son olarak Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve muhtarlar tarafından ziyaret edilen Hondu, yaşanan kesintilerin önüne geçmek için en kısa zamanda harekete geçeceklerini ifade etti.

Hondu açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ile muhtarların elektrik sorunlarını ve çözüm önerilerini büyük bir dikkatle dinledik, gerekli notları da aldık. Sorunların giderilmesi noktasında gerekeni yapmak için zaman kaybetmeden harekete geçeceğiz. Muhtarların sorunlarını dinleyip, çözüm için çalışacağımızı iletirken, biz de onlardan kaçak elektrik kullanımının karşısında durmalarını istedik. Muhtarlar da görev yaptıkları mahallelerde kaçak elektrik kullanılmaması konusunda bize destek vereceklerini samimi bir şekilde beyan ettiler. Muhtarlarımızın, yasal olmayan bir durumun karşısında duracaklarını samimiyetle beyan etmeleri bizi şirket olarak memnun etti.’’

AJANS URFA

05 Ağu 2017 - 08:39 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi