Çiftçi: AK Parti rekor hedefle ilerliyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında şehir merkezinin ardından bu kez Karaköprü'de seçim bürosu açtı. Vatandaşların ilgi gösterdiği açılışta halka seslenen Çiftçi, “AK Parti, milleti ile büyük bir aile ve 24 Haziran seçimlerine rekor hedefle ilerliyor” dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Karaköprü'de seçim bürosu açtı. Yoğun ilgi gören açılışa AK Parti teşkilatları, Milletvekili adayları, aday adayları, ilçe belediye başkanları, ilçe parti yönetimleri ve çevre illerden çok sayıda davetli katıldı. Seçim bürosuna gelerek konuklarla sohbet eden Çiftçi, vatandaşlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Gençlerin, kadınların, esnafın, iş adamlarının ve her kesimden vatandaşın AK Parti'ye oy vermesi gerektiğini anlatan Çiftçi, “İstikrar AK Parti'de. Ülkemiz AK Parti ile daha da ilerleyecek ve kalkınacaktır. AK Parti, milleti ile büyük bir aile ve 24 Haziran seçimlerine rekor hedefle ilerliyor” dedi.

GENÇLERE VE KADINLARA SESLENDİ

Türkiye'nin en genç şehrinde gençlere seslenen ve kadınlara verdikleri değeri anlatan Çiftçi “Bakın; liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gençlere seçilme haklarını vererek, gençliğe önemini bir kez daha ifade etmiştir. Ecdadı çağ kapatıp çağ açan bu ülkenin gençlerine güvenen bir aile var. Bu ailenin adı da AK Parti'dir. Gençlerimiz de bu yaşananların bilincinde olarak kendilerini ailenin bir ferdi olarak görecekler ve kendi gelecekleri, ülkesinin geleceği için çalışacaklar. Kadının da toplumun her kesiminde hak ettiği yere gelmesi için partimiz, kadınlarımıza birçok hak tanıdı. Gerek siyasette gerek iş alanında kadınların daha da etkin olmasını hedef edinen parti AK Parti'dir. Çünkü AK Parti, kadınları ile birlikte kalkınan bir Türkiye özlemi içerisinde” şeklinde konuştu.

‘HER ZAMAN ESNAF VE İŞ ADAMLARININ YANINDAYIZ’

Konuşmasının devamında esnaf ve iş adamlarına değinen Çiftçi, “Türkiye, esnafının yazar kasasını attığı günleri hatırlıyor ve unutmuyor. İşte böylesine bir dönem daha yaşamamak için AK Parti ile yola devam diyoruz. Esnafımıza her türlü desteği çıkan, onun kalkınmasını isteyen ve her zaman esnafının yanında olan AK Kadroların neler yaptığı ortadadır. Esnafımız da tüm bu yaşananları biliyor ve analiz ediyor. İş adamlarımız AK Parti döneminde hak ettiği değeri aldı. Her türlü teşvik desteği ile üretime destek veren partimiz, her daim iş adamının da yanında oldu. İstikrarın sürmesi, istihdamın daha da iyi yerlere gelebilmesi için iş adamlarının yanında duran AK Parti sayesinde refah seviyesi 16 yıllık süreçte daha da iyi yerlere gelmiştir” sözlerini kullandı.

AJANS URFA

09 Haz 2018 - 10:54 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi