Cemiyet Başkanı'ndan sağduyu çağrısı

Şanlıurfa Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti, Şanlıurfaspor oyuncusu Mert Can Çam'ın darp edildiğine yönelik iddiaları içeren olaylarla ilgili bir açıklama yayımladı.

Şanlıurfa Gazeteci ve Yazarlar Cemiyet Başkanı Celal Çiftçi yaptığı açıklamada Urfa -Trabzon kardeşliğine zarar gelmemesi adına sağduyu çağrısında bulundu ve şu ifadelere yer verdi:

"Şanlıurfaspor oyuncusu Mert Can Çam’ın Kulüp Başkanı Emin Yetim ve çevresi tarafından darp edildiği iddiaları Şanlıurfa ve Türkiye gündemini bir hayli işgal etti ve etmeye de devam ediyor.

Adli makamlara ulaşan bu olayın adalet önünde netleştirilmeden sosyal medya ve benzeri haber amaçlı sitelerde haberleştirilerek kamuoyuna duyurulması Şanlıurfa - Trabzon kardeşliği açısından son derece olumsuz sonuçlar doğurduğu aşikardır.

Bu tür olayların iyice araştırıldıktan sonra sorumluluk sahipleri tarafından gerekli açıklamaların yapılması gerekiyor. Ancak sosyal medya ve haber sitelerinde çıkan haberler ortamı daha geriyor.

Şanlıurfa ve Trabzon kardeşliği tüm Türkiye’ye örnek olan bir kardeşliktir. Bilindiği üzere Ziraat Türkiye Kupası maçını oynamak için Urfa’ya gelen Trabzonspor ve maçı izlemek için gelen taraftarlarını evinde ağırlayan Şanlıurfa halkı tam anlamıyla bir misafirperverlik örneği sergilemişti. Bu kardeşlik ülkemizin her iline örnek olurken böylesi bir kardeşliğin bozulmaması için herkesin sağduyulu olması ve kanuni işlemlerin sonucunun beklenmesi gerekiyor.

Bu tür olayların tüm Şanlıurfa’ya mal edilmemesi gerekiyor. Aksi bir durum Urfa -Trabzon kardeşliğine zarar verecektir. Bu kardeşlik bağlarının daha da güçlendirilmesi Şanlıurfa Trabzon ve ülkemiz adına en hayırlı olandır."

AJANS URFA

#

07 Ara 2017 - 09:24 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi