Büyükşehir: Seneye kapsamlı ve katılımlı olacak

Büyükşehir Belediyesinden 3. Kitap Fuarı ile ilgili olarak yapılan açıklamada, “Yazarlarımız, katılımcı yayın evleri ve kitap fuarı ziyaretçilerimiz verdiği röportajlar ile memnuniyetlerini dile getirmişlerdir. Gelecek yıl daha kapsamlı ve katılımlı olarak 4. Şanlıurfa Kitap Fuarı düzenlenecektir” denildi.

Büyükşehir: Seneye kapsamlı ve katılımlı olacak
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 22 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında düzenlenen 3. KitapFuarı ile ilgili bir açıklama yaptı.

Yapılan çalışmalara dair bilgilerin verildiği açıklamada, önümüzdeki yıl fuarın, daha kapsamlı ve katılımlı olacağı ifade edildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“22 Kasım-01 Aralık 2019 tarihleri arası düzenlenen 3. Şanlıurfa Kitap Fuarı, kurumumuz ile Eylül Fuarcılık arasında görev ve sorumluluklar belirtilerek bir protokol dahilinde düzenlenmiştir. Katılımcıların, yazarların, stantların organizasyonu Eylül Fuarcılık tarafından organize edilmiştir. Büyükşehir Belediyemiz, Şanlıurfalı yazarlarımıza geçen yılın iki misli büyüklüğünde yeri, stant yeri ve stant kirası bedeli almadan tahsis edilmiştir. Şanlıurfalı ressamlarımıza ise girişteki fuaye salonu ücretsiz tahsis etmiştir. Şanlıurfalı yazarlarımızdan 100’er adet kitap kurumumuz tarafından satın alınmış, 25 katılımcı ressamımızdan ise birer adet yağlı boya eser belediyemizce bir komisyon marifeti ile satın alınacaktır. Fuar süresince 25.000 öğrencinin taşınması, fuar duyurularının billboarda vb. de duyurusu yapılmıştır.

Kitap fuarının güvenliği, temizliği, elektrik vb. hizmetleri belediyemizce karşılanmıştır. Fuarımıza 120 yayın evi, 200 yazar imza günü, konferans ve söyleşileri ile katılım sağlamış, memnuniyetlerini dile getirmişlerdir. 10 gün süre ile 375.087 kişi kitap fuarımızı ziyaret etmiştir. Fuarın girişinde Büyükşehir Belediyemiz, Haliliye Belediyesi, Karaköprü Belediyesi ve Eyyübiye Belediyesi müşterek standında, kitap fuarına uygun el sanatları çalışmaları sergilemiş, kitap ile ilgili eşantiyonlar dağıtılmış, yazarlarımıza ve ziyaretçilerimize fuar süresince çeşitli ikramlar yapılmıştır. Fuar süresince standımız, adeta dinlenme ve yazarlarımız ile sohbet etme mekânı haline gelmiştir.

Şanlıurfalı yazarlarımızın standına 2 eleman görevlendirilmiş çeşitli ikramlar düzenli yapılmıştır. Büyükşehir Belediyemizin Standı yazarlarımıza dinlenme ve misafirlerini ağırlama, sohbet etme amaçlı kullandırılmıştır. Şanlıurfa’dan imza günü için müracaat eden 56 yazarımızın, her gün Şanlıurfa Yazarları Standında yer alması, kitaplarını imzalamaları ve satış yapması mümkün olmadığından, 10 günlük imza planlaması yapılarak, günde 7-8 yazarın imza günü gerçekleşmiştir. Yazarlarımız, katılımcı yayın evleri ve kitap fuarı ziyaretçilerimiz verdiği röportajlar ile memnuniyetlerini dile getirmişlerdir. Gelecek yıl daha kapsamlı ve katılımlı olarak 4. Şanlıurfa Kitap Fuarı düzenlenecektir.”

BİHA

02 Ara 2019 - 14:35 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi