Büyükşehir, ibadet alanlarında çalışma yaptı!

Büyükşehir Belediyesi, yoğunluğun yaşandığı her alanda dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir ekipleri bu kez Hz. İbrahim Makamı, Dergah Camii, Ulu Camii ve Hz. Eyyüp Sabır Makamında dezenfekte uygulamalarını sürdürdü.

Büyükşehir, ibadet alanlarında çalışma yaptı!
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde sürdürdüğü dezenfekte ve hijyen çalışmalarına devam ediyor. Önceki günlerden itibaren rutin hijyen uygulamalarını vatandaşların hassasiyetini ön planda tutarak sıklaştıran ve son olarak koronavirüse (COVID-19) karşı alınan önlemler çerçevesinde çalışmalarını artıran Büyükşehir Belediyesi, şehirler arası otobüs terminali, toplanma merkezleri, tüm duraklar ve GAP Havalimanının ardından bu kez ibadet alanları ve ören yerlerinde de dezenfekte çalışması başlattı.

Olası virüs kaynaklı rahatsızlıkların yayılmasını önlemek için dezenfekte solüsyonu içeren ve ince püskürtme tekniği kullanan Büyükşehir ekipleri, Hz. İbrahim Makamı, Dergah Camii, Ulu Camii ve Hz. Eyyüp Sabır Makamında tüm ince detayları gözden geçirerek çalışma sürdürdü.

Vatandaşlar hassasiyetinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e ve Büyükşehir ekiplerine teşekkür etti.

BİHA

13 Mar 2020 - 14:53 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi