Büyükşehir, 3 ayda 412 km 'yol' yaptı

Kırsalda 100 kilometre beton yol yapmak için çalışmalarını yoğunlaştıran Büyükşehir Belediyesi, Beyazgül’ün talimatları ile Şanlıurfa kent merkezi ve 13 ilçe kırsalında alt yapı ve yol çalışmalarına da hız verdi.

Büyükşehir, 3 ayda 412 km 'yol' yaptı
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Basın Biriminden gelen açıklamaya göre; kent merkezi ve ilçelerde Büyükşehir Belediyesi bir yandan aynı anda 6 yeni bulvar yaparken bir yandan da kırsal mahallerde alt yapı, stabilize, beton yol ile bakim ve onarım çalışmalarını da sürdürüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatları ile kırsalda 100 kilometre beton yol yapma kararı alan Büyükşehir Belediyesi 2019 yıl içerisinde asfalt sezonun başlaması ile birlikte 3 ayda 412 kilometre stabilize yol yaptı.

Çalışmalardan memnun olan vatandaşlar, çalışmaların devamını dileyerek Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Karaköprü ilçesine bağlı Esemkulu Mahallesinde sürdürülen Stabilize yol çalışmalarından dolayı memnuniyetini ifade eden Mahalle sakinleri, “Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyoruz. Eskiden yollarımız çok kötüydü araçlarımız zarar görüyordu. Başkanımızdan talep ettik ve söz verdikleri gibi yaptı” diye konuştu.

AJANS URFA

06 Tem 2019 - 12:01 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

01

Refik Yılmaz - Karaköprü de ki İncirliba caddesi cadde demeye bin şahit lazım ya adı geçen yer cadde olmaktan çıkarılsın yada sokak olarak belirlensin en azından ilçe belediyesi ilgilenir gerekli asfalt, kaldırım vs. leri belki yapılır. Büyükşehir belediyesinin sayın başkanına ve ve yetkilerinin bilgilerine sunulur

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Temmuz 12:01

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi