Burası Urfa! Camiye borçları için gittiler

DEDAŞ Şanlıurfa'nın Bozova İlçesi'nde ilginç bir fatura dağıtımına imza atarak bir mahallenin tüm faturalarını camiye bıraktı. Aboneler faturalarını bulmak için akla karayı seçerken duruma da tepki gecikmedi.

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ) elektrik kesintileriyle kısıtlı kalmadı üstüne bir de fatura dağıtımını kesti.

Kentte merkez kırsal farketmeksizin sık sık yaşanan kesintilerle isyanlara neden olan DEDAŞ fatura dağıtımında da ilginç bir yönteme başladı. İddiaya göre Bozova İlçesi'ne bağlı Yaslıca Mahallesi'ndeki abonelerin faturaları evlere tek tek dağıtılmak yerine toplu olarak mahalle camisine bırakıldı. Aboneler onlarca fatura arasında kendi faturalarını bulmakta zorlanırken o anlar amatör kameralara yansıdı. Aboneler hem fatura dağıtımının ilginçliğine hem yüksek faturalara isyan ederek "Bunu hakkını hukununu kim nerede arayacak?" diye sordu.

Video "Sahipsiz memleketin, mağdur insanları..." sözleriyle sosyal medyada paylaşıldı.

BİHA

29 Tem 2021 - 20:54 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

03

Birisi - Çok güzel bir uygulama Urfa'nın heryerinde aynı sekilde olmalı!!! Ayrıca elektrik zamları çok cüzi kaldı%15 nedir kardeşim en az yüzde bir kaç yüz olmalı..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Temmuz 20:54
02

Urfamm - İnsanlara verilen değer yaptıkları zam sonucu doymayan dedaş tabi buna biri dur diyemez ayıp olur

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Temmuz 20:54
01

abbas - Dedaş sanki israile baglı akp yle yüzde 50 çalşıyorlar yandaşlar istçular hesabınıza gelmiyor ama gerçek bu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Temmuz 20:54

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi