Bozova'da beklenen adım atıldı! İlk harç döküldü

Bozova Belediyesi tarafından yapılması planlanan bölgenin en büyük canlı hayvan pazarı için ilk harç döküldü.

Yaylak kırsal mahallesinde bulunan canlı hayvan pazarının yıkılarak, yerine daha modern bir hayvan pazarı yapılması için çalışma başlatılmıştı. Kısa sürede bölgeye kazandırılacak olan canlı hayvan pazarında küçükbaş ve büyükbaş hayvanlar için ayrı bölmeler yapılıyor. Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un talimatları doğrultusunda başlatılan çalışmaların kısa sürede tamamlanması bekleniliyor.

AKSOY: TÜM BÖLGEMİZE HİZMET VERECEK

Başkan Aksoy, bölgenin en büyük canlı hayvan pazarının günümüz şartlarında daha hijyen ve sağlıklı ortamın oluşmasında belediye olarak aldıkları kararla yıkımını daha önce yaptıklarını belirterek, “İnşallah yapacağımız canlı hayvan pazarı modernleştirilmiş bir şekilde tüm bölgemize hizmet verecektir” dedi.

BİHA

04 Şub 2021 - 09:30 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi