Bir zamanlar ele geçmeyen 'FG' plakalar şimdi de...

Türkiye genelinde, FETÖ elebaşısı Fetullah Gülen'in adının baş harflerinden oluşan 'FG' plakalar toplatılıyor. Urfa'da da plakaları 'F' ile başlayan araçlar Suruç'ta çok bulunuyor.

Bir zamanlar ele geçmeyen 'FG' plakalar şimdi de...
Haber albümü için resme tıklayın

Gerek sivil gerekse kamu kurumlarında kullanılan araçlara Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından sıra gereği 2014 yılında verilen bütün FG plakalar iptal edilecek.

DENİZLİ ADLİYE'SİNDEKİ 'FG' PLAKALAR SÖKÜLDÜ

Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı tarafından üç yıl önce Denizli Adliyesi'ne tahsis edilen dört aracın plakaları, harf grubunda 'FG' harfleri bulunduğu için söküldü. Plakaları sökülen araçlar yeni plakalar tahsis edilinceye kadar Denizli Adliyesi önünde bekletilirken, uygulamanın Fethullah Gülen'i çağrıştıracak bir algıya izin verilmemesi için yapıldığı öğrenildi.

Bu arada Şanlıurfa'daki FG plakaların geneli, plakaları F ile başlayan Suruç'ta olduğu öğrenildi.

22 Ağu 2016 - 14:19 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi