Beyazgül'den açıklama geldi: En ağır ceza uygulandı!

Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçesinde büyükbaş hayvanın eziyet edilerek taşındığı görüntülere bir tepki de Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanından geldi.

Beyazgül'den açıklama geldi: En ağır ceza uygulandı!
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa'da büyükbaş hayvanın taşındığı anlar tepki toplamaya devam ediyor.

İddiaya göre, Karaköprü İlçesi Şenevler Mahallesinde meydana gelen olayda, iş makinesiyle kurbanlık hayvan taşındı. Hayvanın tek bir ayağının kepçeye bağlandığı ve eziyet edilerek taşındığı o anlar, sosyal medyada hızla yayıldı.

Görüntülerle ilgili gerekli işlemlerin uygulandığını kaydeden Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, olaya karışan kepçe operatörü, kurban sahibi ile kasabın yakalandığını ve şahıslar hakkında adli tahkikat başlatıldığını duyurdu.

BEYAZGÜL: VEBALİ BÜYÜK OLUR

Olaya bir tepki de Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'den geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Beyazgül, zabıta ekipleri tarafından en ağır cezanın uygulandığını kaydetti. İşte, Beyazgül'ün paylaşımı:

"Dün kamuoyuna yansıyan, kurban ibadetinin ruhuyla hiç örtüşmeyen ve hepimizi derinden üzen görüntülere karşı duyarsız kalmadık. Zabıta ekiplerimiz uygulanabilecek en ağır cezayla gerekeni yaptı. Allah’ın sessiz kullarından merhametimizi esirgemeyelim. Vebali büyük olur."

AJANS URFA

03 Ağu 2020 - 08:53 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

02

Urfalı - İşini düzgün yapmayan, kamu malını çalan ve özeline kulanan bütün kamu personeli ni ALLAH c.c her iki cihanda böyle ayağından sallandırsın.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Ağustos 08:53
01

karaköprülü - hadi ordan! şehri bok götürüyor sen git mesaj yayınla...tepki ver...bayram kutla...yazıklar olsun düş bu kentin yakasından istifa etmekte bir erdemliktir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Ağustos 08:53

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi