Bayrak dostu çocuklar kaymakamı ziyaret etti

29 Ekim’de İlçe Jandarma Komutanlığı önünde asılı Türk Bayrağını görünce bisikletlerinden inip bayrağa selam duran ve öpüp başlarına koyan iki çocuğun görüntüsü tüm Türkiye’nin gündemine gelmişti.

örüntülerin ardından aranan çocuklar Ceylanpınar Belediyesi Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından tespit edilmişti.

Önceki gün Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla tarafından kabul edilen Mehmet Aşkın ve Muhammet Ali Çetin’e bisiklet ve çeşitli hediyeler verilmişti.

İMKB Ortaokulu öğrencisi Mehmet Aşkın ve Kepez Ortaokulu öğrencisi Muhammet Ali Çetin Dünde Ceylanpınar Kaymakamı Mehmet Keklik tarafından kabul edildi.

Çocukları bayrağa gösterdikleri saygıdan dolayı tebrik ve teşekkür eden Mehmet Keklik, Vatan ve Bayrak sevgisinin çok önemli olduğunu bu evlatlarımızın da bu sevgi ve saygıyı en güzel şekilde gösterdiğini belirtti.

Çocuklara çeşitli hediyeler takdim eden Ceylanpınar Kaymakamı Mehmet Keklik, ortaya çıkan görüntünün herkes gibi kendisinin de içini ısıttığını dile getirdi.

Mehmet Sait AYDIN/CEYLANPINAR-AJANS URFA

02 Kas 2018 - 18:43 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi