Baro, 'Utandıran görüntüler' için harekete geçti

Şanlıurfa Baro Başkanı Ahmet Tüysüz, fıstık çaldığı iddiasıyla hortumla dövülen gence işkence yapanların bulunması için suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.

Baro, 'Utandıran görüntüler' için harekete geçti
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa'da 2 kilo fıstık çaldığı iddia edilen genç, şiddete maruz kalmıştı. İddiaya göre Karaköprü İlçesine bağlı İnanlı Mahallesi'nde 17 yaşında olduğu tahmin edilen bir genç tarladan 2 kilo fıstık çalmış, bunu gören üreticiler de genci yakalayıp bayıltana kadar dövmüştü. Ardından hortumla ıslatılan genç bir kez daha dövülmüştü.

Ajans Urfa'nın gündeme taşıdığı Yaşanan olaya tepkilere yağmaya devam ederken, Şanlıurfa Barosu harekete geçti. Baro Başkanı Ahmet Tüysüz yaptığı açıklamada olayın faillerinin bulunup cezalandırılması için suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Tüysüz, "Fıstık çaldığı iddiasıyla ıslatılıp hortumla işkence edilen küçük çocuğun faillerinin tespiti ve cezalandırılması için savcılığa suç duyurusunda bulunduk...Olayın takipçisi olacağız..." ifadelerini kullandı.

AJANS URFA

31 Ağu 2018 - 11:48 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi