Bahçeli'den, Hulusi Akar isteği! Cumhurbaşkanı razı olmadı

Ahmet Takan, bugünkü köşe yazısında, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, Savunma Bakanı Hulusi Akar’a ilişkin bir istekte bulunduğunu yazdı.

Milli Gazete'de yer alan habere göre Korkusuz yazarı Ahmet Takan, kulislerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, Savunma Bakanı Hulusi Akar’a ilişkin bir isteğinin olduğunu yazdı.

İçişleri Bakanı Soylu ile Adalet Bakanı Gül arasındaki çekişme sürerken farklı gelişmeler olduğunu dile getiren Korkusuz yazarı Ahmet Takan, kulislerdeki çok konuşulacak iddiayı kaleme aldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'dan Savunma Bakanı Hulusi Akar’ı Cumhurbaşkanı birinci yardımcılığına getirmesini istediğini iddia eden Ahmet Takan, " MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın Cumhurbaşkanı birinci yardımcılığına getirilmesi konusunda çok ısrarcı olduğuydu. Erdoğan pek razı görünmüyormuş…" yazdı.

İşte, Ahmet Takan'ın dikkat çeken o yazısı:

"Kameralarımız, şimdi, saray kulislerinde;

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında patlak veren kavga heyecanla takip ediliyor. AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın art arda yaptığı ev ziyaretlerinin ardından kabine revizyonu söylentileri yoğunluk kazandı. Ülkücü kökenli bir ismin İçişleri Bakanlığı’na getirebileceği ileri sürülüyor. İddialar arasında en çok ilgimi çeken ise; MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın Cumhurbaşkanı birinci yardımcılığına getirilmesi konusunda çok ısrarcı olduğuydu. Erdoğan pek razı görünmüyormuş…

Görünen görünmeyen temas trafiklerinden yapılan analizleri buraya yazmaya kalksam conta yakarsınız!.."

Kaynak: Milli Gazete

#

23 Oca 2021 - 11:49 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi