Ayhan referandum için sahaya indi

Akçakale İlçe Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, anayasa değişikliği paketinin oylanacağı referandumda halkın “evet” diyeceğinden şüphesi olmadığını belirterek, “Ancak, rehavete kapılmayacağız, son ana kadar ‘evet’ için çalışacağız” dedi.

Ayhan referandum için sahaya indi
Haber albümü için resme tıklayın

Nisan ayında yapılması planlanan referandum için sahaya inen Akçakale İlçe Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan vatandaşla yüz yüze görüşerek, sade bir dille anayasa değişikliği paketi ve Cumhurbaşkanlığı sistemini anlatıyor.

“ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ SÖZ KONUSU”

Belediyeden yapılan açıklamaya göre kararsızların kafasındaki soru işaretlerini gidermek için yoğun mesai harcayan ve ilçe halkını referandumda “evet” oyu kullanmaya çağıran Ayhan, “Bu referandum, milletimizin, memleketimizin geleceği açısından son derece önemli bir dönüm noktası. ‘Bundan önceki seçimleri ezici çoğunlukla kazandık, bu referandumdan da nasılsa ‘evet çıkar’ dememeliyiz. Rehavete kapılmadan, işi sıkı tutarak gece gündüz çalışmalıyız. Çünkü burada devletimizin bekası, çocuklarımızın geleceği söz konusu” diye konuştu.

“TÜRKİYE’NİN YOLUNU AÇACAK”

Cumhurbaşkanlığı sisteminin Türkiye’yi çok daha başarılı bir geleceğe taşıyacağını ifade eden Ayhan, şöyle devam etti:

“Türkiye’nin tıkanmış parlamenter sistemle daha ileriye gidemeyeceği ortada. Halkın onayıyla yasalaşacak anayasa paketi, hızlı karar alma sürecini sağlayacak Cumhurbaşkanlığı sistemini getirerek, Türkiye’nin yolunu açacak. Yönetimde kalıcı istikrarla birlikte koalisyon ihtimali ortadan kalkacak ve ülkemiz büyüme ve gelişme yolunda daha hızlı adımlar atacak.”

AJANS URFA

07 Şub 2017 - 08:51 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi