Albayrak: Gazeteciler önemli bir görevi yerine getiriyor

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, yayınladığı mesajda gazetecilerin insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok önemli bir görevi üstlendiklerini söyledi.

Her türlü hava şartlarında ve mesai meftunu gözetmeden gazetecilerin büyük bir fedakarlıkla görevlerini yerine getirdiklerini de bildiren Albayrak "Basın mensuplarımız Şanlıurfa ve Halfeti’mizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi için devam eden projelerin vatandaşlarımıza duyurulmasında önemli katkılar sağlıyorlar. Mesai mefhumu gözetmeden, soğuk, sıcak demeden görevlerini sürdüren Gazeteciler, halkımızın aydınlatılması hususunda çok önemli bir görevi yerine getiriyorlar. Bu duygu ve düşüncelerle; vatandaşlarımıza hızlı ve doğru haber iletmeyi ilke edinerek çalışmalarını sürdüren yerel ve ulusal basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum" dedi.

AJANS URFA

10 Oca 2021 - 10:45 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi