67 adrese eş zamanlı baskın

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonda, 44 kişi gözaltına alındı.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kacakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yürütülen Trabzon merkezli operasyonda Ankara, İstanbul, Bursa, Ardahan,Van, Diyarbakır, Erzurum, Hatay ve Osmaniye’de 67 farklı adrese eş zamanlı baskın yapıldı.

Edinilen bilgilere göre operasyonda 44 kişi, ‘FETÖ/PDY’ye finansal destek sağlamak’, ‘Din istismarı yoluyla nitelikli dolandırıcılık’ ve ‘tehdit’ gibi suçlamalarla gözaltına alındı.

Gece yapılan ve yaklaşık 200 polisin görev yaptığı operasyonda gözaltına alınanlar arasında çok sayıda öğretmen ve iş adamının yer aldığı öğrenildi. Trabzon'da gözaltına alınanlar, sabah erken saatte sorgulanmak için Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Operasyonun devam ettiği ve gözaltı sayısının artacağı belirtildi.

13 Haz 2016 - 07:28 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi