5 Milyonluk operasyona imza atmışlardı! Ödül aldılar

Birecik Kaymakamı Kadir Duman, Polis Teşkilatının 176. Kuruluş Yıl Dönümünde başarılı polisleri  başarı belgesi ile ödüllendirdi.

5 Milyonluk operasyona imza atmışlardı! Ödül aldılar
5 Milyonluk operasyona imza atmışlardı! Ödül aldılar
Haber albümü için resme tıklayın

Birecik Kaymakamı Kadir Duman, Polis Teşkilatımızın 176. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla başarılı polisleri makamında ağırladı. Birecik İlçe Emniyet Müdürü İsmet Cihan’ın da katıldığı ziyarette, piyasa değeri yaklaşık 5 milyon dolar olan 431 gram “Selenyum 74” maddesinin ele geçirilmesini sağlayan emniyet personellerini başarı belgesi ile taltif ederek teşekkür etti.

Kaymakam Duman, Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş Yıl Dönümünde, mesai mefhumu gözetmeksizin fedakar ve özverili bir çalışma ortaya koyan tüm polis teşkilatı mensuplarını tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

BİHA

09 Nis 2021 - 16:21 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi