Vatandaş anlattı, Kuş dinledi!

Eyyübiye Belediyesi tarafından hayata geçirilen halk günü buluşmaları kapsamında vatandaşlar taleplerini birinci ağızdan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a iletti.

Eyyübiye Belediyesi tarafından hayata geçirilen Halk Günü Buluşmalarında Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, vatandaşlarla bir araya gelip talepleri dinlemeye devam ediyor. SGK Binası Meclis Toplantı Salonunda düzenlenen Temmuz Ayı ‘Halk Günü’ buluşmalarına; Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri ile Eyyübiyeli vatandaşlar katıldı. Yoğun katılımla gerçekleşen toplantıda vatandaşların taleplerini ve sorunları birinci ağızdan dinleyen Kuş, iletilen talep ve sorunların çözümü için ilgilileri talimatlandırdı.

Vatandaşlarla her zaman bir araya gelip taleplerini ve isteklerini birinci ağızdan dinlediklerini belirten Eyyübiye Belediye Mehmet Kuş, “Adaylık sürecinde milletimize verdiğimiz vaatlerden biri de, her zaman onlarla iç içe olacağımızdı. Her ay Halk Günü gerçekleştirip vatandaşlarımızla bir arada olacağımızı belirtmiştik. Çok şükür göreve geldiğimiz ilk aydan itibaren bunu her ay düzenli bir şekilde yapıyoruz. Bu buluşmalarda kardeşlerimizle, ablalarımız ve amcalarımızla bir araya gelip taleplerini dinliyoruz. Hemen çözebileceğimiz talepleri anında yerine getirmek için ilgili arkadaşlarımıza talimatlarımızı verdik. İlçemizin en büyük sıkıntılarından ve vatandaşlarımızın da en çok talep ettiği konu iş ile ilgili olan konular. Bizlerin bu hususta çok da yapabileceği bir durum söz konusu değil. Maalesef üzülerek vatandaşlarımıza bunu ifade etmeye çalışıyoruz. Üzerinde çalıştığımız ve belirli bir aşamaya getirdiğimiz çok önemli projelerimiz var. Bunlardan biri de seçim sürecinde söz verdiğimiz Sera Kent projemiz. Bunu inşallah çok kısa süre içinde hayata geçirip büyük bir istihdam kapısı da açmış olacağız. Yine buna benzer projelerimizin sayısını çoğaltıp bizler de istihdam noktasında katkıda bulunacağız” dedi.

AJANS URFA

13 Tem 2019 - 10:06 Şanliurfa/ Eyyübiye- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi