Kuş esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, rutin hale getirdiği esnaf ve vatandaş ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Başkan Kuş son olarak Zahireciler Borsası esnafıyla bir araya geldi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, rutin hale getirdiği esnaf ve vatandaş ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Başkan Kuş son olarak Zahireciler Borsası esnafıyla bir araya geldi. Göreve geldiği ilk günden itibaren esnaf ve vatandaşla iç içe olan, talepleri birinci ağızdan dinleyip, yerinde çözümler üreten Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Zahireciler Borsası esnafını ziyaret etti. Beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Ali Çiftçi ve Belediye Meclis Üyesi Ahmet Çoban’la birlikte esnafa giden Başkan Kuş, esnafla hem hasbi hal etti hem de taleplerini dinledi. Borsa esnafının yoğun ilgisiyle karşılaşan ve sık sık işyerine çay içme daveti alan Kuş, esnafı kırmamaya özen gösterdi. Kendisine iletilen taleplere anında dönütüler yapan Başkan Kuş, esnafa hayırlı işler temennisinde de bulundu.

Esnaf ve vatandaşlarla her zaman bir arada olduklarını altını çizen Başkan Kuş ”Pandemiden dolayı uzun süredir Eyyübiye’li kardeşlerimiz ile esnafımız ile kısmen de olsa mesafeli olduk, mesafe koyduk, çok görüşemedik. Cumhurbaşkanımızın talimatları ile Şanlıurfa’da pandeminin düşmesi ile güzel duyumlar aldık. Şanlıurfa Valimiz Abdullah Erin’in büyük emekleri oldu, yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanımızın, İlçe Belediye Başkanlarımızın büyük emekleri oldu. Bugün itibari ile yine Eyyübiye’li vatandaşlarımız ve esnaf kardeşlerimiz ile buluşmaya başladık ve inşallah bu süre zarfında sürekli Eyyübiye’li kardeşlerimiz ve esnaf kardeşlerimiz ile bir arada olacağız. Tıpkı dünkü gibi talepleri yerinde dinlemek ve çözümler üretmek için yapacağımız projeleri istişare etmek için kardeşlerimizle bir araya gelmeye onların sorunları yerinde dinlemeye ve anında çözümler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

BİHA

03 Mar 2021 - 16:09 Şanliurfa/ Eyyübiye- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi