Eyyübiye Meclisi’nde önergeler görüşüldü

Eyyübiye Belediye Meclisi'nin Haziran Ayı 1. Birleşimi, Başkan Vekili Ahmet Kenan Kayral başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda oluşan önergeler, meclis üyelerinin oy birliğiyle ilgili komisyona havale edildi.

Eyyübiye Belediye Meclisi, Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantılarının 1. Birleşimini SGK Binasındaki Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirdi. Eyübiye Belediye Başkan Vekili Ahmet Kenan Kayral başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısı, açılış ve yoklama ile başladı. Toplantıda, ilçeye bağlı Yenice Mahallesi ada No: 5927 parsel No: 2 Uygulama İmar Planına İlişkin Plan ve Proje Müdürlüğünün teklifi, Yenice Mahallesi ada No: 4502 parsel No: 1 Uygulama İmar Planına İlişkin Plan ve Proje Müdürlüğünün teklifi, Destek Hizmetleri Müdürlüğü Görev ve Çalışma Esasları Yönetmenliğine İlişkin Destek Hizmetleri Müdürlüğünün teklifi ve komisyon raporları görüşüldü. Meclis üyelerine sunulan bu önergeler oybirliğiyle ilgili komisyonlara havale edildi.

BİHA

07 Haz 2021 - 17:37 Şanliurfa/ Eyyübiye- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

01

Çoğunda diksiyon bile yok - Ne önergeler konuşuldu. Bu defada diğer çıcuklarınımı işe koymayı konuştular. Hele bunlara bi bakın memlekete zararlarından başka neleri var. Ancak milletin üniversite mezunlarının hakkını yesinler, yakınlarını işe koyarak.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Haziran 17:37

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi