Birinci seçildi, istediği ödül "Helal olsun" dedirtti

Eyyübiye Belediyesi en güzel kar fotoğrafı yarışmasında birinci yapılan oylama sonucu belli oldu. Fotoğraf sahibinin kendisi için değil sokak hayvanları için istediği ödül, takdir topladı.

Birinci seçildi, istediği ödül "Helal olsun" dedirtti
Birinci seçildi, istediği ödül "Helal olsun" dedirtti
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Eyyübiye Belediyesi kar fotoğraf yarışması sonuçlandı.

Belediye sosyal medya üzerinde kar fotoğraf yarışması düzenledi. Yarışma için gönderilen çok sayıda fotoğraf arasında 4 tanesi yeniden beğeniye sunuldu. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, "Oysa beyaz örtü ne yakışmıştı memleketime... Gönderdiğiniz tüm fotolar birbirinden güzeldi, biz 4 tanesini seçip, size sunuyoruz. Numaralandırdığımız fotoğraflardan beğendiğinizi yorum olarak yazarsanız, birinciyi birlikte seçmiş oluruz" diyerek takipçilerine oylamaya katılmaları çağrısında bulundu.

15 Şubatta başlatılan oylama bugün sona erdi.

4 fotoğraf arasında Bedri Çiftçi'nin Kale Eteği'nden çektiği 1 numarada bulunan Urfa Kalesi manzaralı fotoğraf birinci seçildi. Belediye fotoğraf sahibine ulaşarak istediği ödülü sordu. Aldıkları yanıt ise alkış topladı. Çiftçi, soğuk kış günlerinde sokak hayvanlarına verilmek üzere kedi, köpek maması istedi.

Belediye Başkanı Kuş, "Bedir Çiftçi kardeşimizi yürekten tebrik ediyorum" dedi.

İşte oylamaya sunulan fotoğraflar:

AJANS URFA

17 Şub 2020 - 20:39 Şanliurfa/ Eyyübiye- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi