Başkan Kuş vatandaşların taleplerini dinledi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, esnaf ve vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, esnaf ve vatandaşlarla da bir arada olup, talepleri sahada dinlemeye ve yerinde çözümler üretmeye devam ediyor. Direkli Mahalle Muhtarı Mehmet Kestop ve 15 Temmuz Mahalle muhtarı Ethem Çalışkan’la birlikte sahaya çıkan Kuş, esnaf ve vatandaşları yerinde dinledi. Kuş Eyyübiye Belediyesi’nin yaptığı ve yapacağı çalışmalarla ilgili mahalle muhtarlarıyla fikir alışverişinde de bulundu. Esnafın çay talebini de kırmayan ve esnaf tarafından davet edilen Kuş, “Bu ilgi çalışma azmimizi ve hizmet aşkımızı daha da arttırıyor. İnşallah gece gündüz demeden ilçemize hizmet etmeye, vatandaşlarımıza hizmetkar olmaya ve taleplerini yerine getirmeye devam edeceğiz” dedi.

BİHA

23 Şub 2021 - 16:08 Şanliurfa/ Eyyübiye- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi