Başkan Kuş, mahalle temsilcileriyle istişarelerde bulundu

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, mahalle temsilcileriyle bir araya gelip, mahalleleriyle ilgili istek ve taleplerini dinledi.

EYYÜBİYE - Eyyübiye Belediyesi Kitap Otağı’nda düzenlenen programa; Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcıları Süleyman Elgün, Yasin Fırat Çiftçi, Nihat Kılıç ve mahalletemsilcileri katıldı.

Başkanlar mahalle temsilcileriyle bir araya gelip, mahalleleriyle ilgili istek ve taleplerini dinledi.

“TALEPLERİ YERİNDE DİNLİYORUZ”

Mahalle gezileriyle talepleri yerinde dinlediklerini belirten Başkan Kuş,” Bugün de mahalle temsilcilerimizle bir aradayız. Onlarla da sık sık bir araya gelip, ilçemizle ilgili istişarelerde bulunuyoruz. Talepleri dinleyip, bu taleplerin yerine getirilmesi için ilgili arkadaşlarımızı harekete geçiriyoruz. İlçemiz için gecemizi gündüzümüze katıp, var gücümüzle çalışmaya dün olduğu gibi bugün de devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

İl Başkan Yardımcısı Süleyman Elgün ve AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal da birer konuşma yaparak, yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

BİHA

18 Ara 2021 - 10:58 Şanliurfa/ Eyyübiye- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi