Hukukçular iş ve sosyal güvenliği ele alacak

Şanlıurfa Barosu ve Hukukçular Derneği Şanlıurfa Şubesi ortak bir program düzenleyerek ‘Sosyal Güvenlik ve İş Hukuku’nu masaya yatıracak.

Şanlıurfa Barosu ve Hukukçular Derneği Şanlıurfa Şubesi tarafından ortak bir program ile 'Sosyal Güvenlik ve İş Hukuku' konuşulacak.

26 Ocak Perşembe günü saat 14.00’da Şanlıurfa Barosu Konferans Salonunda düzenlenecek olan programa konuşmacı olarak SGK Hukuk Müşavirliği ve ÇASGEM Hukuk Müşavirliği görevlerini yürüten Avukat Gürbüz Erdoğan ile çeşitli kamu kurumlarında yöneticilik ve hukuk müşavirliği görevlerini yürüten Avukat Suat Savaş katılacak.

Savaş, Gürbüz gibi çalışma hukuku alanında aktif olarak bilirkişilik görevini yürütmektedir.

Adil Hilal /AJANS URFA

23 Oca 2017 - 11:41 - Etkinlik



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi