Şanlıurfa'da "At’la Terapi Merkezi" açılıyor!

Tarım Bakanı Fakıbaba'nın katılımıyla Şanlıurfa'da engelli çocuklar için At’la Terapi Merkezi’ açılacak.

Şanlıurfa'da "At’la Terapi Merkezi" açılıyor!
Şanlıurfa'da "At’la Terapi Merkezi" açılıyor!
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye Jokey Kulübü’nün (TJK) engelli çocukların tedavisine alternatif olarak hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projesi At’la Terapi Merkezi’nin 5'incisi 13 Kasım 2017 Pazartesi günü Şanlıurfa Hipodromu’nda hizmete açılacak.

TJK Başkanı Yasin Kadri Ekinci’nin "Kulübün en çok önem verdiği proje" diyerek altını çizdiği At’la Terapi Merkezi’nde şimdiye kadar özel olarak yetiştirilmiş atlar ve uzman fizyoterapistler eşliğinde toplam 2 bin 100 engelli çocuğun tedavisinde önemli gelişmeler kaydedildi.

At Terapi Merkezi İstanbul, İzmir, Diyarbakır ve Bursa'da bulunuyor. Merkezin 5'incisin Şanlıurfa'da açılacak olması engelliler ve aileleri tarafından oldukça önemseniyor.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’nın da katılımının beklendiği Şanlıurfa At’la Terapi Merkezi’nin açılış programı ise şöyle:

11.00 Şanlıurfa Atlı Dayanıklılık Yarışması

12.00 Show Yarışması

13.00-14.00 Atlı Gösteriler

15.00 At’la Terapi Merkezi Açılışı Şanlıurfa Atlı Dayanıklılık Yarışması Ödül Töreni

Göbeklitepe Kupası Ödül Töreni

17.00 2017 Sonbahar-Kış Yarış Sezonu Açılışı

19.30 Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kupası Koşusu

AJANS URFA

08 Kas 2017 - 08:46 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi