Urfalı Büyükelçi açıkladı: Çin’de ofis açılıyor!

Pekin Büyükelçisi Abdulkadir Emin Önen, yaptığı açıklamada TRT’nin Çin’de ofis açacağını duyurdu.

Urfalı Büyükelçi açıkladı: Çin’de ofis açılıyor!
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye’nin Çin Halk Cumhuriyeti Pekin Büyükelçisi Abdulkadir Emin Önen, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve YDA Havalimanı İşletme A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Güvenç ile Ulusal Turunçgil Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kaçmaz ve beraberindeki heyeti kabul etti. Heyet ve Büyükelçi Önen, Çin ile turizm ve havacılık alanlarında işbirliği ve Türk Turunçgil ürünlerinin Çin pazarına ihracatı konusunda fikir alış verişinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükelçi Önen, “Ulusal Turunçgil Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kaçmaz ve beraberindeki heyeti bugün büyükelçiliğimizde kabul ederek Türk Turunçgil ürünlerinin Çin pazarına ihracatı konusunda istişarelerde bulunduk. Yine; Pekin’de bulunan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve YDA Havalimanı İşletme A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Güvenç’i Büyükelçiliğimizde kabul ederek, turizm ve havacılık alanlarında işbirliği konuları üzerine görüşmelerde bulunduk” dedi.

TRT, ÇİN’DE OFİS AÇIYOR

Öte yandan Önen, “Bizden bir güzel haber daha; Türkiye'nin yumuşak güçlerinden ve yabancı dillerde yaptığı yayıncılık atağı ile gurumuz TRT, artık Çin'de ofis açıyor. Yayın Hizmetlerinden Sorumlu TRT Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Alcan ile bugün Pekin'de açacakları ofis ve Çin'de atacakları adımlar üzerine istişarede bulunduk” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

BİHA

11 Eyl 2019 - 15:03 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi