Urfa çiftçisi bu uyarıya dikkat!

Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu 2017 yılı tarımsal destekleme başvuru süresinin 30 Haziran’da sona ereceğini hatırlatarak, başvuru yapmamış çiftçilerin en kısa zamanda ÇKS güncellemelerini yapmaları gerektiğini söyledi.

Tarımsal desteklemelerden faydalanmanın ön şartı olan Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) kaydının yapılması verilen süre 30 Haziran günü doluyor.

Başvuru süresinin azalması ile birlikte açıklamada bulunan Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, 2017 yılı tarımsal destekleme başvuru süresinin 30 Haziran’da sona ereceğini hatırlatarak, başvuru yapmamış çiftçilerin en kısa zamanda başvurularını yapması uyarısında bulundu.

Başkan Eyyüpoğlu, ‘çiftçilerimizin her hangi bir mağduriyet yaşamaması için tarımsal destekleme başvurularını 30 Haziran’dan önce mutlaka yapmaları gerekiyor. Gübre, Mazot, toprak analizi ve tarım bakanlığının verdiği tüm destekleme ödemeleri yapılacak başvuru sonrası alınabildiğini unutmamak gerek. Bu yüzden işleri son güne bırakmadan en geç 30 Haziran Cuma gününe kadar henüz desteleme başvuru yapmamış çiftçilerimizin başvurularını en kısa zamanda yapması gerekiyor‘ dedi.

AJANS URFA

15 Haz 2017 - 12:51 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi