Şanlıurfa’da parsellerin satışı durduruldu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin satmayı planladığı parsellerin satışı iptal edildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde bulunan 10 parseli satışa çıkarmıştı. Kentte siyasi ve sivil toplum kuruluşlarının tepkisine yol açan bu satış için iptal kararı verildi. Parsellerin satışının iptal edilmesi bugünkü Resmi Gazete’de yayınlandı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin aldığı iptal kararı ile ilgili Resmi Gazete’de şu ifadelere yer verildi:

“09.09.2021 tarih ve 31593 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan taşınmaz satış ilanımız iptal edilmiştir. İlan olunur.”

BİHA

16 Eyl 2021 - 09:56 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.

03

Bozan - Vay hırsızoğlu hırsızlar...Urfa yı parsel parsel satıyorlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Eylül 09:56
02

Bu nasıl iş - Ülkede artık danıştay kararını da hükümet takmıyor. Ama adli açılış dualı yeminli yapılıyor. Karaköprü doğukent kadın ve çocuk hastanesi danıştay kararına rağmen neden satıldı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Eylül 09:56
01

Melek - Urfa'da 1 haftadır Su borusu patlamış onu yaptirin önce yolu kapatmışlar 1 haftadır suyu duzultmeye çalışıyorlar sözde ne oldu komple Urfa'ya mi su borusu döşuyorsunuz bide kalkmış lar Urfa yi parsel parsel satıyorlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Eylül 09:56

Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi