Şanlıurfa için önemli adım... İhale tarihi belli oldu!

Şanlıurfa'nın sanayisi için önemli bir adım olan Gıda İhtisas OSB'de alt yapı yapım işi ihalesi önümüzdeki ay gerçekleşecek.

Şanlıurfa Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde alt yapı yapım işi ihalesi için tarih belli oldu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Şanlıurfa Gıda İhtisas Organize Bölge Müdürlüğü Bölge Müdür Yardımcısı, 10 Kasım 2020 tarihinde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından ihalenin yapılacağını açıkladı.

Şanlıurfa'nın sanayi şehri olması için çalışmaların sürdüğünü kaydeden Şanlıurfa İhtisas Gıda İmalatçılar Kooperatif Başkanı Kureyşi Çelik ise, "Dediğimiz gibi bu şehir sanayi şehri olacak, olmaya da başlamıştır. Önümüzdeki ay alt yapı ihalesi yapılacak ve Urfa'mız Türkiye'de sanayi anlamında söz sahibi olacaktır. Emin adımlarla ilerliyor. Urfa'mıza hayırlı olsun" dedi.

Öte yandan, yatırımcılara 6. Teşvik bölgesi Hibe ve Destek Programı kapsamında yer alan birçok muafiyet ve teşvik imkânı sunacak olan Şanlıurfa Gıda İhtisas OSB içerisinde 86 sanayi kuruluşu yer alıyor. Toplam büyüklüğü 235 hektar olan bölge için, yatırımcıların arsa tahsisi başvuruları formla alınacak.

AJANS URFA

19 Eki 2020 - 15:37 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi