Şanlıurfa ekonomisi için iki kurum imzayı attı!

Şanlıurfa ekonomisinin lokomotifi durumundaki iki kurum Ticaret Borsası ile Ticaret ve Sanayi Odası, pandemiden etkilenen kent ekonomisinin geliştirilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa ekonomisi için iki kurum imzayı attı!
Haber albümü için resme tıklayın

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) , Şanlıurfa Ticaret Borsası (ŞUTB) ve Ziraat Bankası arasında "Tedarik Zinciri Finansman Projesi" protokolü imzalandı.

Şanlıurfa Ticaret Borsası Toplantı Salonunda düzenlenen imza törenine ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ. Halil Peltek ve Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya’nın yanı sıra Ziraat Bankası yetkilileri katıldı.

Atılan imzaların ardından hazırlanan protokole ilişkin ortak bir açıklama yapan Peltek ve Kaya, projenin Urfalı tüccarların mal alışverişinde, güvenli ticaret sistemi ve kolay finansman imkânı getirerek, tedarik zincirinin aksamadan sürdürülmesine katkı sağlayacağını dile getirdi. Yapılan açıklamada üyelerin, sattıkları malın bedelini alacak riski aşımadan Ziraat Bankası garantisiyle peşin ya da taksitli alabilecekleri ifade edildi.

Ziraat Bankası Şanlıurfa Bölge Yöneticisi Halil Yüksel, Performans Yöneticisi Mesut Kılınçer, Şanlıurfa Girişimci Şube Yöneticisi Hikmet Şekercioğlu ve Şanlıurfa Girişimci Şube Portföy Yöneticisi Mehmet Nuri Bozyel’in de imzalarını taşıyan protokol, nakit akışını öngörülebilir hale getirmeyi, alıcılar için uygun vade ve maliyette finansman temin etmeyi ve tedarik ihtiyaçlarını karşılamayı, tüccarlar için 1,5 seneye ulaşan, ciro ve kredibiliteye göre belirlenecek limitler dâhilinde kredi imkânı ve esnek vadelendirme seçenekleri sunmayı amaçlıyor. Buna göre satıcı, endişe etmeden malını güvenle satıp, parasını bankadan tahsil etme imkanına sahip olabilecek.

AJANS URFA

15 Ara 2020 - 15:00 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Ajans Urfa Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Ajans Urfa hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Ajans Urfa editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Ajans Urfa değil haberi geçen ajanstır.


Şanliurfa Markaları

SİZDE BU ALANA REKLAM VERMEK İSTER MİSİNİZ?

+90 (505) 585 67 77
Reklam bilgi